Personal touch in finance

Carrière

Borrie is een ambitieuze organisatie op het gebied van accountancy en belastingadvies, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kernelementen, zoals focus op kwaliteit, professioneel kritisch houding en maatschappelijk betrokken, staan voorop in onze organisatie. Dit zijn elementen die wij belangrijk vinden voor onze medewerkers.

Daarom stimuleren wij onze medewerkers om zich te ontwikkelen tot autonome professionals. Dat doen we naast een goede beloning en een persoonlijk opleidingsplan door een informele cultuur te scheppen waarin een ieder zijn capaciteiten langdurig en optimaal kan gebruiken.

Staat jouw vacature hier niet tussen maar heb je wel interesse om bij Borrie te werken? Neem dan gerust contact op om te bespreken of er mogelijkheden zijn!”

Vacatures

Vacature Vestiging Bedrijfsonderdeel
Gevorderde assistent-accountant Borrie Rotterdam Borrie Accountants
Relatiebeheerder / Controleleider Samenstelpraktijk Borrie Amsterdam Borrie Accountants
Controleleider RA Borrie Amsterdam Borrie Accountants
Gevorderd assistent Accountant – Samenstelpraktijk Borrie Amsterdam Borrie Accountants
Belastingadviseur Borrie Rotterdam Borrie Belastingadviseurs
Gevorderd assistent Accountant – Controlepraktijk Borrie Amsterdam Borrie Accountants
Junior belastingadviseur Borrie Amsterdam Borrie Belastingadviseurs

Gevorderde assistent-accountant

| Rotterdam

Relatiebeheerder / Controleleider Samenstelpraktijk

| Amsterdam

Controleleider RA

| Amsterdam

Gevorderd assistent Accountant – Samenstelpraktijk

| Amsterdam

Belastingadviseur

| Rotterdam

Gevorderd assistent Accountant – Controlepraktijk

| Amsterdam

Junior belastingadviseur

| Amsterdam

Voor informatie over werken bij Borrie kunt u contact opnemen met de heer J. Kraak (Rotterdam) of met mevrouw D.M. Clement (Amsterdam).

Hans Kraak

Accountancy | Rotterdam

‘Je moet elkaar in dit werk alles kunnen en durven zeggen.’

Hans Kraak werkt sinds 1988 bij Borrie. Hij werd in 2001 partner en trad in 2004 toe tot het dagelijks bestuur. Naast zijn bestuursfunctie is hij werkzaam als allrounder in – voornamelijk – de MKB-praktijk.

Hans Kraak is een directe gesprekspartner. ‘Je moet elkaar in dit werk alles kunnen en durven zeggen. Het gaat om de feiten. Niet om de mooie woorden waarin je ze verpakt. Daarom is het zo belangrijk dat je elkaar kunt vertrouwen. Want alleen dan durf je iemand de waarheid te zeggen en staat de ander open om er naar te luisteren. Om dat te bereiken vind ik dat je er altijd moet zijn voor je klant. En dat ‘altijd’ mag je wat mij betreft letterlijk nemen. Ik wil een klankbord zijn voor mijn klanten. Ingewikkelde kwesties moeten helder over het voetlicht komen als je er samen over gepraat hebt. Op die manier is de ondernemer in staat om de voor hem juiste beslissing te nemen. Zowel bij zijn zakelijke als privé-beslommeringen.’

Hans Kraak

Diana Clement

Accountancy | Amsterdam

‘Waarde toevoegen en richting geven.’

Diana Clement is ruim vijfentwintig jaar werkzaam in de accountancy. Ze legde zich toe op de MKB praktijk en startte in 2000 een eigen kantoor in Amsterdam. Dit kantoor is in 2008 geïntegreerd in de hoofdstedelijke vestiging van Borrie.

Accountancy is voor mij het mooiste beroep dat er is. Wat me drijft, is de passie voor het ondernemerschap en de wetenschap dat het altijd beter kan en dat klanten pas echt iets aan je hebben als je weet wat er speelt in de wereld; in de echte wereld en die van hun. Op die manier kun je ze bijstaan. Met raad, maar ook met daad.’ Diana heeft niet alleen zakelijke, maar ook bestuurlijke ambities. ‘Daarom ben ik behalve partner ook lid van het dagelijks bestuur van Borrie. Ik vind het plezierig om waarde toe te voegen aan de organisatie door richting te geven aan de toekomst. Om dezelfde reden zit ik sinds december 2011 in het bestuur van de SRA, een organisatie voor zelfstandige accountantskantoren. Ik hou me er onder meer bezig met het SRA-keurmerk, een manier om MKB ondernemers te wijzen op de kwaliteit van de aangesloten kantoren.
Een mooie combinatie om beide werelden met elkaar te verbinden en waarde te creëren voor de klanten.

Diana Clement
Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.