Personal touch in finance

De duurzame relatie: Kooiman Groep en Borrie

De Kooiman Groep heeft al ruim 125 jaar water in zijn aderen. Ze ontwerpen, (ver)bouwen en repareren schepen.

Dit zijn allerhande soorten vaartuigen en drijvende objecten zoals visserijschepen, duw- en sleepboten, inspectievaartuigen, binnenvaartschepen, bruine-vlootschepen, woonarken, jachten, (werk)pontons en hoppenzuigers. De groep heeft zijn activiteiten ondergebracht in vijf dochterbedrijven die elkaar aanvullen en ondersteunen.

De Kooiman Groep is een echt familiebedrijf met inmiddels zo’n 150 werknemers. Rinus en Wim voeren momenteel het bewind en hoewel de andere broer Nico op papier geniet van zijn rust, is hij nog regelmatig op de werf te vinden. Vanaf haar oprichting in 1950 verricht Borrie haar dienstverlening aan de Kooiman Groep. Een klant van het eerste uur waarbij reeds meerdere generaties van beider kanten succesvol met elkaar samenwerken.

Klanten kennen de Kooiman Groep als een bedrijf dat zijn beloftes waarmaakt. Dat zorgt voor langdurige relaties met trouwe afnemers en voor vertrouwen in de toekomst. Het rechtvaardigt ook de diepte-investering in een nieuwe helling bij Scheepswerf Hoebee, die geschikt is voor schepen tot een lengte van 150 meter. Borrie en de Kooiman Groep hebben meerdere overeenkomsten: unieke persoonlijke klantrelatie, afspraak is afspraak, geen verrassingen en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daarom is het fijn werken met de Kooiman Groep: we begrijpen elkaar.

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.