Personal touch in finance

Expatriate Services

Deskundige advisering en begeleiding van werkgevers en werknemers.

Wie internationaal onderneemt of gaat ondernemen, krijgt te maken met werknemers over de grens: Expats. Borrie Expatriate Services richt zich met name op de begeleiding van werkgevers waar het gaat om internationale tewerkstellingen van werknemers. Of het nu gaat om in Nederland woonachtige werknemers die in het buitenland gaan werken (en wellicht ook wonen) of dat het gaat om werknemers die buiten Nederland woonachtig zijn en (al dan niet in concernverband) in Nederland komen werken (en wonen).

Borrie Expatriate Services heeft een compleet pakket aan diensten om werkgever en werknemer van het begin tot het einde optimaal te adviseren en te begeleiden.

Activiteiten
  • Expatriate Services
    • Strategie & Beleid
    • Vormen van Uitzending
    • Uitzendvoorwaarden / Expat Policy
  • Immigration & Relocation Services
  • Payroll, Tax & Accounting Services

Als u meer wilt weten over onze Borrie Expatriate Services, dan verwijzen wij u graag naar de website expats.borrie.nl.

Fred Krabbendam

Expatriate Services | Rotterdam

‘De kunst is om het complexe eenvoudig te houden.’

Fred Krabbendam werkt ruim vijfentwintig jaar als belastingadviseur; onder meer bij het toenmalige Coopers & Lybrand (PWC) en BDO. Fred is sinds 2005 verbonden aan Borrie, waar hij zich richt op de uitbouw van Borrie Expatriate Services.

Fred Krabbendam is iemand met verstand van de theorie en met veel aandacht voor de praktijk. ‘Ik houd absoluut niet van langdradige theoretische verhandelingen. De klant heeft veel meer baat bij een concreet en praktisch advies, dat vergezeld gaat van een duidelijk stappen- en actieplan. Betrokkenheid is een ander punt dat de relatie met mijn klanten typeert. Je moet je klanten kennen: weten waar ze staan, weten waar ze heen willen. Korte lijnen zijn daarom belangrijk. Als je kwaliteit en betrokkenheid bij elkaar neemt, dan heb je de snelste weg naar tevredenheid bij je klanten gevonden. Op die manier werken we nu aan een compleet pakket van Expatriate Services, waarbij we ervoor zorgen dat tegen concurrerende tarieven het best bereikbare evenwicht gevonden wordt tussen klant en expat.’

Fred Krabbendam

Frank Post

Belastingadvies | Amsterdam

‘Op het raakvlak tussen privé en zakelijk.’

Frank Post begon na zijn HEAO-opleiding bij BDO. Na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam legde hij zich toe op de advisering van ondernemers in het MKB. In 2006 maakte hij de overstap naar Borrie.

‘Als allround belastingadviseur adviseer ik een groot aantal DGA’s en vermogende particulieren. Daarnaast ben ik vraagbaak als het gaat om pensioenen en bedrijfsopvolging. Als dat je rol is, moet je een gesprekspartner kunnen zijn op het raakvlak tussen privé en zakelijk. Ik wil mijn klanten het gevoel geven dat ze altijd op me kunnen rekenen en dat ze met een gerust hart hun financiële zaken aan me kunnen overgeven. Communicatie en vertrouwen zijn in dat geval natuurlijk de sleutelwoorden. Verder vind ik het persoonlijk fascinerend om wat ik weet over te dragen aan medewerkers en klanten en rust ik niet voordat ik de oplossing heb gevonden.’

Frank Post
Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.