Personal touch in finance

In onze branche gaat het om kennis en vertrouwen. Kennis verwerf je, vertrouwen verdien je. Met die instelling verricht Borrie financiële diensten. Het is ons ultieme doel om voor onze klanten een financieel klimaat te creëren waarin ze optimaal kunnen functioneren en floreren. Lees meer

Inloggen
Nieuws
Verhuurde onderneming geruisloos doorschuiven?

Als u als ondernemer in de inkomstenbelasting wilt overstappen naar een bv, moet u in beginsel met de fiscus afrekenen over de aanwezige reserves en boekwinsten. Dit kunt u onder voorwaarden voorkomen door zogenaamd geruisloos door te schuiven. Maar kunt u ook een verhuurde onderneming geruisloos doorschuiven?

Nieuws
Verblijfkosten eigen rijders verhoogd

Ondernemers in de transportsector die zelf meerdaagse internationale ritten maken, kunnen een vast bedrag aan verblijfkosten aftrekken. Het bedrag is voor 2021 met één euro verhoogd ten opzichte van vorig jaar en bedraagt € 39,50 per dag.

Vacatures
Belastingadviseur

Voor onze fiscale adviespraktijk in Rotterdam zijn we op zoek naar een Belastingadviseur met drie tot vier jaar ervaring in de algemene fiscale adviespraktijk. Ons fiscale team in Rotterdam bestaat uit 6 ambitieuze collega’s die zich elke dag inzetten om onze cliënten optimaal te adviseren. Kom jij dit team versterken?

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.