Personal touch in finance

In onze branche gaat het om kennis en vertrouwen. Kennis verwerf je, vertrouwen verdien je. Met die instelling verricht Borrie financiële diensten. Het is ons ultieme doel om voor onze klanten een financieel klimaat te creëren waarin ze optimaal kunnen functioneren en floreren. Lees meer

Inloggen
Nieuws
Uitstel mogelijk bij schrijnende situatie erfbelasting

De fiscus kan in schrijnende situaties voortaan uitstel van betaling van erfbelasting verlenen. Uitstel van betaling is ook mogelijk voor andere aanslagen die tot de nalatenschap behoren. Dit heeft staatssecretaris Vijlbrief eerder bekendgemaakt.

Nieuws
Corona? Geen verdere versoepeling excessief lenen dga

Vanaf 2023 mogen dga’s niet meer dan € 500.000 lenen bij hun eigen bv. Het wetsvoorstel waarin dit geregeld wordt, zal niet verder worden versoepeld vanwege de coronacrisis. Dit meldde staatssecretaris Vijlbrief eerder aan de Tweede kamer.

Vacatures
Belastingadviseur

Voor onze fiscale adviespraktijk in Rotterdam zijn we op zoek naar een Belastingadviseur met drie tot vier jaar ervaring in de algemene fiscale adviespraktijk. Ons fiscale team in Rotterdam bestaat uit 6 ambitieuze collega’s die zich elke dag inzetten om onze cliënten optimaal te adviseren. Kom jij dit team versterken?

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.