Personal touch in finance

Midden- en kleinbedrijf

Een eigen afdeling financiën, maar dan buiten de deur

De directeur-eigenaar van een middelgrote onderneming heeft doorgaans andere dingen aan zijn hoofd dan zijn financiën. Ze kunnen bij Borrie naast het reguliere dienstenpakket profiteren van maatwerkoplossingen op het gebied van bedrijfsadvies, fiscaal advies en vermogensbeheer. Door de persoonlijke relatie die Borrie nastreeft, weten onze adviseurs wat u nodig hebt en fungeren ze naadloos als de financiële afdeling van uw onderneming.

Diana Clement

Accountancy | Amsterdam

‘Waarde toevoegen en richting geven.’

Diana Clement is ruim vijfentwintig jaar werkzaam in de accountancy. Ze legde zich toe op de MKB praktijk en startte in 2000 een eigen kantoor in Amsterdam. Dit kantoor is in 2008 geïntegreerd in de hoofdstedelijke vestiging van Borrie.

Accountancy is voor mij het mooiste beroep dat er is. Wat me drijft, is de passie voor het ondernemerschap en de wetenschap dat het altijd beter kan en dat klanten pas echt iets aan je hebben als je weet wat er speelt in de wereld; in de echte wereld en die van hun. Op die manier kun je ze bijstaan. Met raad, maar ook met daad.’ Diana heeft niet alleen zakelijke, maar ook bestuurlijke ambities. ‘Daarom ben ik behalve partner ook lid van het dagelijks bestuur van Borrie. Ik vind het plezierig om waarde toe te voegen aan de organisatie door richting te geven aan de toekomst. Om dezelfde reden zit ik sinds december 2011 in het bestuur van de SRA, een organisatie voor zelfstandige accountantskantoren. Ik hou me er onder meer bezig met het SRA-keurmerk, een manier om MKB ondernemers te wijzen op de kwaliteit van de aangesloten kantoren.
Een mooie combinatie om beide werelden met elkaar te verbinden en waarde te creëren voor de klanten.

Diana Clement
Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.