Personal touch in finance

It’s all about knowledge and trust in our branch. Knowledge you acquire, trust you earn. On the basis of this attitude, Borrie provides financial services. It is our ultimate goal to create a financial climate for our clients in which they can function optimally and flourish. Read more

News
Verhuurde onderneming geruisloos doorschuiven?

Als u als ondernemer in de inkomstenbelasting wilt overstappen naar een bv, moet u in beginsel met de fiscus afrekenen over de aanwezige reserves en boekwinsten. Dit kunt u onder voorwaarden voorkomen door zogenaamd geruisloos door te schuiven. Maar kunt u ook een verhuurde onderneming geruisloos doorschuiven?

News
Verblijfkosten eigen rijders verhoogd

Ondernemers in de transportsector die zelf meerdaagse internationale ritten maken, kunnen een vast bedrag aan verblijfkosten aftrekken. Het bedrag is voor 2021 met één euro verhoogd ten opzichte van vorig jaar en bedraagt € 39,50 per dag.

Jobs
Controleleider RA

Heb jij ongeveer 5 jaar ervaring in de controlepraktijk bij een middelgroot accountantskantoor en heb je de ambitie om door te groeien? Wil jij een functie met directe eindverantwoordelijkheid zonder uitgebreide hiërarchische structuur en wil jij meewerken aan de ontwikkeling van de praktijk? Lees dan snel verder!

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.