Skip to main content
 

Deskundige advisering en begeleiding van werkgevers en werknemers over de grens

Wie internationaal onderneemt of gaat ondernemen, krijgt te maken met werknemers over de grens: Expats. Borrie Global Mobility Services richt zich met name op de begeleiding van werkgevers waar het gaat om internationale tewerkstellingen van werknemers. Of het nu gaat om in Nederland woonachtige werknemers die in het buitenland gaan werken (en wellicht ook wonen) of dat het gaat om werknemers die buiten Nederland woonachtig zijn en (al dan niet in concernverband) in Nederland komen werken (en wonen).

Borrie Global Mobility Services heeft een compleet pakket aan diensten om werkgever en werknemer van het begin tot het einde optimaal te adviseren en te begeleiden.

  • Expatriate Services
  • Strategie & Beleid
  • Vormen van Uitzending
  • Uitzendvoorwaarden / Expat Policy
  • Immigration & Relocation Services
  • Payroll, Tax & Accounting Services

Als u meer wilt weten over onze Borrie Expatriate Services, dan verwijzen wij u graag naar de website expats.borrie.nl.

ACCOUNTANCY

Borrie Accountants helpt u om uw onderneming financieel gezond te houden en geeft antwoord op vragen voordat ze gesteld zijn.

BELASTINGADVIES

Borrie Belastingadviseurs weet wat er nodig is voor een goede relatie met de fiscus.

CORPORATE FINANCE

Borrie Corporate Finance helpt u met advies en begeleiding bij bedrijfstransacties en weet wat de waarde is van uw onderneming.

GLOBAL MOBILITY SERVICES

Borrie global mobility services begeleidt werkgevers en hun werknemers bij de uitvoering van internationale tewerkstellingen.

ESG

Borrie ondersteunt u bij duurzaamheidsvraagstukken en helpt U bij het omgaan met complexe wet- en regelgeving op het gebied van ESG.

PERSONEEL EN SALARIS

Naast de administratieve ondersteuning heeft Borrie de kennis en kunde in huis u te adviseren op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.