Skip to main content
 

OVER ONS

Hier vind je alle belangrijke details die je nodig hebt over onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, we komen graag met je in contact. Veilig en vertrouwelijk met de Klokkenluidersregeling, over onze rechten en plichten in de Algemene Voorwaarden, je leest het hier in detail.
Ook tref je hier de vijf meest recente nieuwsberichten aan uit ons laatste nieuws voor je gemak, net als de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Meld je aan, zo blijf je op de hoogte van wat er speelt binnen onze organisatie en de sector.
Heb je nog vragen of suggesties? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Klachten:

Mocht een opdrachtgever en/of andere betrokkenen aanmerkingen hebben op het handelen van een medewerker of op de dienstverlening van Borrie dan kan / kunnen deze zich wenden tot de heer J. Kraak, voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Borrie.

Wij gaan ervan uit dat meldingen te goeder trouw zijn en uiting geven aan oprechte, gegronde zorg. Alle meldingen worden door ons zorgvuldig beoordeeld. Wij zullen uw klacht of melding vertrouwelijk behandelen.

U kunt uw klacht schriftelijk richten aan ons kantoor in Rotterdam t.a.v. de heer J. Kraak of gebruik maken van het e-mail formulier.

  Handelsregistergegevens:

  Borrie Holding B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 24315252

  Borrie Accountants B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 24315255

  Borrie Belastingadviseurs B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 32047325

  Borrie Corporate Finance B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 51735032

  Borrie Expatriate Services B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 32083881

  Borrie Consultants B.V.

  Rotterdam
  Handelsregisternummer: 24310267

  Klokkenluidersregeling:

  De klokkenluidersregeling beschrijft het beleid dat Borrie geformuleerd heeft om medewerkers te ondersteunen die aandacht vragen voor vermeende misstanden binnen Borrie en de procedure die daarbij gevolgd dient te worden (ook wel aangeduid als klokkenluidersregeling).

  Hier kunt u de klokkenluidersregeling downloaden.