Skip to main content
 

Megan Koch

 

Romana de Bruijn

 

Gwenn Bakker - Van den Ouweland

1
1

Werk en privé in balans
Werken bij Borrie betekent ook een personal touch voor jou als collega. Je bent bij Borrie geen nummer; er is ruimte voor jouw groei, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Dit doen we onder andere door het creëren van een omgeving waarbij jij jouw eigen doelen op jouw eigen tempo kunt nastreven, en het faciliteren van een omgeving waar voldoende ruimte is voor een uitstekende werk/privé balans. Dit uit zich onder andere in de mogelijkheden tot parttime werken, en een soepel thuiswerkbeleid.

Ruimte om door te groeien
Als startende collega bieden we jou een goed begeleidingstraject dat helpt om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Dit doen we door middel van intensieve begeleiding, speciaal op jou afgestemd. Borrie kent een uitstekende werk/privébalans, dus naast jouw werk is er voldoende tijd voor andere leuke dingen!

Als je de ambitie hebt, gaan de doorgroeimogelijkheden binnen Borrie mijlenver. Hier zorgen we voor door naast een goede beloning en een persoonlijk opleidingsplan, een informele cultuur te scheppen waarin eenieder zijn capaciteiten langdurig en optimaal kan gebruiken. En; ook als je geen doorgroei ambities meer hebt, maar juist heel erg graag doet wat je doet, en daarin wilt floreren, ben je bij Borrie van harte welkom!

Ontdek hoe onze collega’s hun passie omzetten in resultaten en waarom werken bij Borrie meer is dan alleen een baan. Het is een bron van inspiratie en groei.

MEGAN KOCH: Overwerk is eigenlijk niet de bedoeling bij Borrie

ROMANA DE BRUIJN: Bij Borrie krijg je de vrijheid die je verdient

GWENN BAKKER-VAN DEN OUWELAND: Naast werk is er bij Borrie voldoende tijd voor andere leuke dingen