Skip to main content
 

KENNIS EN VERTROUWEN

De personal touch in finance vertaalt zich eveneens in het streven naar een langdurige en persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers. Sinds 1950 is Borrie is deskundig en betrokken voor het midden- en kleinbedrijf, grote ondernemingen, internationale bedrijven, not for profit, semi-overheid, vrije beroepsoefenaren, startende ondernemers en voor vermogende particulieren.

Het team van Borrie maakt de personal touch in finance waar door een toegankelijke en transparante teamspirit. Werken bij Borrie biedt carrièrekansen en kennisuitbreiding via diverse opleidingstrajecten, een belangrijk onderdeel binnen het team van Borrie. Je werkt in een omgeving waar voldoende ruimte is voor een goede werk/privé balans.

In een dynamische financiële wereld kiest Borrie voor de duurzame aanpak. Winst is cruciaal, integriteit en eerlijk ondernemerschap zijn onontbeerlijk. Met die insteek helpen we ondernemers te doen wat juist is; voor henzelf en voor de toekomst van hun onderneming.

Borrie is lid van de beroepsorganisaties NBA, NOB, en SRA. Daarnaast spelen wij een actieve en drijvende rol in de Alliott Global Alliance, een wereldwijde alliantie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy.