Skip to main content
 

"Eén Stap Verder: Duurzaamheid bij Borrie”

Maatschappelijke en milieu-uitdagingen worden steeds urgenter. Als organisatie erkennen wij de verantwoordelijkheid die we daarvoor dragen. Wij geloven dat een duurzame en verantwoorde benadering van ons werk niet alleen essentieel is om een positieve impact op de samenleving te hebben, maar ook om op lange termijn succesvol te blijven opereren. Daarom willen we duurzaam ondernemen steeds meer onderdeel maken van onze bedrijfsstrategie.
Met een heldere visie voor de komende jaren neemt Borrie haar verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst, door samen met medewerkers en partners bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

De ambitie van Borrie is onderverdeeld in drie doelen:

People

Bij Borrie streven we ernaar een goede werkgever te zijn, waar mensen met plezier werken en kunnen groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en waar persoonlijke kwaliteiten worden benut in een veilige en gezonde werkomgeving.

Planet

We streven naar een duurzame, groene toekomst waarin we respectvol omgaan met onze omgeving. Wij kiezen voor duurzamere werkmethoden, waaronder het gebruik van groene stroom, CO2-gecompenseerd gas, energiebeheer in onze kantoren, het gebruik van emissiearme of elektrische auto’s, zoveel mogelijk papierloos werken en het recyclen van afvalstromen.

Prosperity

Wij geven onze expertise terug aan de maatschappij door jaarlijks onze kennis te doneren aan organisaties met een ANBI-status.
Bij Borrie creëren we met toewijding waarde voor onze klanten, medewerkers en de samenleving als geheel. Daarbij blijven we voortdurend streven naar duurzame groei en een toekomst waarin economische vooruitgang hand in hand gaat met maatschappelijke en milieudoelstellingen.