Skip to main content
 

Working Together as One

Borrie is, sinds de oprichting in 1979, aangesloten bij Alliott Global Alliance, een alliantie van meer dan 200 onafhankelijke accountancy-, juridische en adviesbureaus, actief in meer dan 90 landen.

Door deze alliantie kunnen wij u bedienen met lokale expertise, we hebben toegang tot lokale markten en een wereldwijd netwerk van contacten. Wij kunnen u hierdoor uitgebreid advies geven over een scala aan kwesties, zoals het opzetten van een dochteronderneming of het onderhandelen over lokale contracten.

Op de website van Alliott Global Alliance kunt u zien waar de aangesloten kantoren in alle werelddelen gevestigd zijn. Hier kunt u ook een artikel lezen van een van onze partners over de succesvolle samenwerking van het lidmaatschap.

Eén wereldwijde familie
Met vestigingen van New York tot Nairobi, en van Sacramento tot Singapore, is Alliott Global Alliance uitgegroeid tot een van de grootste wereldwijde multidisciplinaire allianties ter wereld voor accountancy, belasting, audit en juridische dienstverlening. De band met deze bedrijven over de hele wereld is bijzonder en voelt als samenwerken met één wereldwijde familie.

Eén doel
Alle leden van de Alliantie delen één gemeenschappelijk doel om kennis, middelen en kansen te leren en te delen – om de wereld kleiner te maken en onze bedrijven sterker.

Door samen te werken als één, realiseren we ambities en doen we meer internationale ervaring op, voor onszelf en voor onze klanten over de hele wereld. We ondersteunen elkaars succes met professionaliteit en een persoonlijke touch, zoals u die ook van ons gewend bent.

Met de vestiging van DVDW Advocaten in Rotterdam, die eveneens lid zijn van de alliantie, heeft Borrie een nauwe samenwerking.

ACCOUNTANCY EN JURIDISCHE OPLOSSINGEN VOOR GROEIENDE INTERNATIONALE BEDRIJVEN

219

KANTOREN

97

LANDEN

6

CONTINENTEN

253

STEDEN

7400

WERKNEMERS