Personal touch in finance

Vermogende particulieren

Uw vermogen in beeld onder alle omstandigheden

Niets zo veranderlijk als een mensenleven. Maar terwijl u verandert, wilt u wel zicht houden op uw vermogen. Borrie kent de vele fases en ontwikkelingen van een privébestaan en is bovendien op de hoogte van de wijzigingen in de wet die van invloed kunnen zijn op de manier waarop uw particuliere bezit het beste beheerd kan worden. De persoonlijke band die we nastreven met onze klanten zorgt ervoor dat we uw financiële vertrouwenspersoon kunnen zijn – in welke fase uw leven zich ook bevindt.

Maurice Kruidenier

Belastingadvies | Rotterdam

‘We zoeken de grenzen op, maar we gaan er niet overheen.’

Maurice Kruidenier studeerde Nederlands en Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit. In 2001 werd Kruidenier gevraagd de fiscale afdeling van Borrie op te zetten. Daarnaast is hij actief in de Alliott Group als bestuurslid van het World Wide Tax Committee.

Iedere belastingbetaler heeft naast verplichtingen ook mogelijkheden. Maurice Kruidenier houdt zich met beide bezig. ‘Wie internationaal zaken doet, krijgt te maken met buitenlandse afnemers, leveranciers, mogelijk met dochterondernemingen of andere belangen over de grens. Dat levert niet alleen fiscale complicaties op, het creëert ook kansen. Persoonlijk vind ik het prettig als je met een klant over meer praat dan alleen belastingen. Het helpt om iemand beter te leren kennen en dat helpt weer om hem de juiste adviezen te geven. En die adviezen moeten er als het even kan voor zorgen dat we onszelf terugverdienen. Daar gaan we ver in. Laten we zeggen dat we de grenzen opzoeken zonder er overheen te gaan.

Maurice Kruidenier

Frank Post

Belastingadvies | Amsterdam

‘Op het raakvlak tussen privé en zakelijk.’

Frank Post begon na zijn HEAO-opleiding bij BDO. Na zijn studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam legde hij zich toe op de advisering van ondernemers in het MKB. In 2006 maakte hij de overstap naar Borrie.

‘Als allround belastingadviseur adviseer ik een groot aantal DGA’s en vermogende particulieren. Daarnaast ben ik vraagbaak als het gaat om pensioenen en bedrijfsopvolging. Als dat je rol is, moet je een gesprekspartner kunnen zijn op het raakvlak tussen privé en zakelijk. Ik wil mijn klanten het gevoel geven dat ze altijd op me kunnen rekenen en dat ze met een gerust hart hun financiële zaken aan me kunnen overgeven. Communicatie en vertrouwen zijn in dat geval natuurlijk de sleutelwoorden. Verder vind ik het persoonlijk fascinerend om wat ik weet over te dragen aan medewerkers en klanten en rust ik niet voordat ik de oplossing heb gevonden.’

Frank Post
Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.