Personal touch in finance

Over ons

Kennis en vertrouwen

In onze branche gaat het om kennis en vertrouwen. Kennis verwerf je, vertrouwen verdien je. Daarin slagen we doordat we ons vak uitstekend beheersen en doordat we met al onze klanten een unieke persoonlijke relatie nastreven. Met die instelling verricht Borrie sinds 1950 financiële diensten en geven we bedrijfseconomische en fiscale adviezen aan middelgrote en grote ondernemingen, zelfstandig ondernemers en not for profit instellingen. Het is onze missie om voor onze klanten een financieel klimaat te creëren, waarin ze optimaal kunnen functioneren en floreren. Borrie opereert vanuit Rotterdam en Amsterdam en heeft ruim 100 medewerkers in dienst.

Deskundig en betrokken

Cruciaal in onze manier van werken is de menselijke verbinding die ontstaat in een lange termijnrelatie: onze adviseurs staan met twee benen in de wereld van onze klant en houden zich op de hoogte van alles wat relevant is voor zowel de onderneming als de persoonlijke omstandigheden. We geven antwoord op vragen die nog niet gesteld zijn. Bovendien zijn we slim en snel: we adviseren doeltreffend en adequaat, waardoor de financiële situatie continu helder en inzichtelijk blijft.

Carrièrekansen voor professionals

We stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen tot autonome professionals. Dat doen we naast een goede beloning en een persoonlijk opleidingsplan door een informele cultuur te scheppen waarin ieder zijn capaciteiten langdurig en optimaal kan gebruiken.

Integer ondernemerschap

In een dynamische financiële wereld kiest Borrie voor de duurzame aanpak. Winst is cruciaal, integriteit en eerlijk ondernemerschap zijn onontbeerlijk. Met die insteek helpen we ondernemers te doen wat juist is; voor henzelf en voor de toekomst van hun onderneming.

Allianties en lidmaatschappen

Borrie is lid van de beroepsorganisaties NBA, NOB, en SRA. Daarnaast spelen wij een actieve en drijvende rol in de Alliott Global Alliance, een wereldwijde alliantie op het gebied van accountancy, belastingadvies en consultancy. De Alliott Global Alliott telt meer dan 185 leden in 80 landen. De strenge selectiecriteria waaraan alle leden voldoen staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening.

Together as One.
Borrie is a Member of the Alliott Global Alliance of independent professional firms.