VACATURE

Gevorderde assistent-accountant

Bij Borrie gaan we voor de Personal Touch in Finance. Dit doen we door onze klanten echt te kennen. Wat speelt er bij de ondernemer? Hoe kunnen we de onderneming optimaal laten functioneren en floreren? Door het uitdragen van een hoge kwaliteitsmaatstaf, kennis en vertrouwen, kunnen we een unieke persoonlijke relatie opbouwen met onze cliënten.
Naast de Personal Touch in Finance voor onze cliënten gaan we ook voor de Personal Touch bij onze collega’s. Je bent bij Borrie geen nummer; er is ruimte voor jouw groei, zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Dit doen we onder andere door het creëren van een omgeving waarbij jij jouw eigen doelen op jouw eigen tempo kunt nastreven, en het faciliteren van een omgeving waar voldoende ruimte is voor een uitstekende werk/privé balans!

Wat ga je doen?

Ons kantoor in Rotterdam kent een gemengde praktijk. Dat betekent dat je in jouw rol betrokken bent bij zowel de accountantscontrole als het samenstellen van de jaarrekeningen. Door deze combinatie kun jij je ontwikkelen tot dé sparringpartner van onze cliënten. In deze rol stel je zelf jaarrekeningen samen, je signaleert adviespunten en je voert een belangrijke rol in de jaarrekeningcontrole van onze controle-klanten.

Wie ben jij?

Jij hebt circa 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie op een accountantskantoor of administratiekantoor. Je bent leergierig en je bent analytisch sterk. Samen met jouw collega’s weet je de cliënt optimaal te ondersteunen!

Wat heeft Borrie jou te bieden?

Naast een uitdagende rol binnen een persoonlijke omgeving, bieden we een goed begeleidingstraject dat jou helpt om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Dit doen we door middel van intensieve begeleiding, speciaal op jou afgestemd. Borrie kent een uitstekende werk/privébalans, dus naast jouw werk is er voldoende tijd voor andere leuke dingen!

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en wil je solliciteren? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Gwenn Bakker-van den Ouweland via gbakker@borrie.nl

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

ROTTERDAM

AMSTERDAM

AMSTERDAM

Voor informatie over werken bij Borrie kunt u contact opnemen met François Flooren (Rotterdam) of met Diana Clement (Amsterdam).

François Flooren
Accountancy Rotterdam
fcpflooren@borrie.nl

Diana Clement
Accountancy Amsterdam
dmclement@borrie.nl