"Naast werk is er bij Borrie voldoende tijd voor andere leuke dingen."

Gwenn Bakker-van den Ouweland

Functie: HR-adviseur

Als HR-adviseur is Gwenn Bakker van den Ouweland bij Borrie verantwoordelijk voor de dienstverlening op het vlak van Personeel en Salaris. Naast financieel en fiscaal advies heeft Borrie de kennis en kunde in huis voor een complementaire ondersteuning in de salaris- en personeelsadministratie van opdrachtgevers. Met de wetenschap dat personeelskosten altijd een belangrijke kostenpost zijn, duikt Gwenn enthousiast in diverse HR-vraagstukken voor opdrachtgevers zoals verzuimbegeleiding en re-integratie of de documentatie rondom de gebonden juridische wet- en regelgeving. Ondersteuning in HR-projecten, zoals het opstellen van een personeelshandboek, het (her)schrijven van een verzuimprotocol of het opzetten of vernieuwen van de beoordelingssystematiek, vormen een dagelijks onderdeel van haar takenpakket.

De variatie van de verschillende Cao’s van bedrijven in diverse branches maakt dat haar vak steeds boeiend en interessant is. Voor ondernemers is het ondernemen vaak de core business maar juist de menselijke kant op het vlak van personeel is soms best ingewikkeld en daar ligt voor Gwenn de uitdaging.

Intern zet ze zich actief in bij het team van professionals voor het creëren van draagvlak van alle specifieke HR-mogelijkheden die Borrie inmiddels biedt. Ze vindt het belangrijk dat Borrie een aantrekkelijke en goede werkgever blijft. Je bent bij Borrie geen nummer, er is altijd ruimte voor persoonlijke groei, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Daarvoor is het relevant je werkomgeving zo in te richten dat er voldoende ruimte is voor een goede werk/privé balans zodat ook persoonlijke doelen in eigen tempo nagestreefd kunnen worden. Gwenn merkt daarbij op dat er naast het werk bij Borrie voldoende tijd is voor andere leuke dingen.

MEGAN KOCH: Overwerk is eigenlijk niet de bedoeling bij Borrie

ROMANA DE BRUIJN: Bij Borrie krijg je de vrijheid die je verdient

GWENN BAKKER-VAN DEN OUWELAND: Naast werk is er bij Borrie voldoende tijd voor andere leuke dingen