Een personal touch met een hoger doel

Contactpersoon: Dirk-Jan van der Meer

Functie: Oprichter en directeur

Aantal werknemers: 5

Toen de vaste administrateur van Holland Huurt liet weten geen ruimte meer te hebben voor de dagelijkse taken in de bedrijfsvoering van Holland Huurt, besloot de directie in zee te gaan met Borrie voor de financiële administratie. Het bedrijf kende op dat moment een significante groei, hetgeen de keuze voor een groter, deskundig accountantskantoor eenvoudiger maakte. Holland Huurt verhuurt en verkoopt hoogwerkers en grondverzetmachines.

Sinds de oprichting in 2017 is het aantal machines in beheer gestegen van tien naar ruim 160, waardoor het financiële inzicht een grotere verantwoordelijkheid is geworden. Het zijn deze taken waar Borrie zich op richt. In goede samenwerking met de directie van Holland Huurt wordt de dagelijkse financiële administratie uitgevoerd waarbij er eveneens gekeken wordt naar de lange termijn. De financiering van de hoogwerkers en grondverzetmachines vraagt om goed advies in de geldstroom, aangezien deze machines veelal kapitaalintensief zijn. Daar moet je goed grip op hebben en dat is precies waar Borrie, met 80 jaar kennis en ervaring op dit vlak, een bijdrage in leveren kan.

Borrie verzorgt de jaarrekening voor Holland Huurt en ondersteunt de financiële administratie, waarbij er onderzocht wordt op welke onderwerpen in de bedrijfsvoering het beste geïnvesteerd kan worden. Hiervoor heeft directeur Dirk-Jan van der Meer, contact voor fiscaal advies met Maarten Borrie. Een personal touch in finance voor Holland Huurt kan letterlijk genomen worden vanwege de jarenlange vriendschap van de twee. Dit maakt een samenwerking echter niet vanzelfsprekend, want Borrie heeft voor elke vorm van dienstverlening een eigen way of working en de zakelijke verstandhouding mag een vriendschap nooit in de weg staan. Met het aanscherpen van de efficiency helpt Borrie deze klant naar een hoger doel; een dienst die zij hun opdrachtgevers eveneens letterlijk aanbieden.

Een personal touch in finance wordt nog leuker wanneer de branche van de opdrachtgever je persoonlijk aanspreekt

Tussen Valk Welding en Borrie bestaat al lange tijd een Strong Connection

Een personal touch met een hoger doel