Tussen Valk Welding en Borrie bestaat al lange tijd een Strong Connection

Naam bedrijf: Valk Welding

Contactpersoon: Remco Valk

Functie: CEO

Tussen Valk Welding en Borrie bestaat al lange tijd Strong Connection – een toepasselijk woord voor deze gerespecteerde leverancier van booglas- en plasma-apparatuur door heel Europa, en daarbuiten in Mexico en de Verenigde Staten. Toepasselijk is eveneens het motto van Borrie, Personal Touch in Finance. Met het toenemen van het marktaandeel van Valk Welding, zijn ook de werkzaamheden sterk veranderd met meer verantwoordelijkheden, en is er – naast het van huis uit controleren van de jaarrekening steeds sprake van proactief meedenken in de bedrijfsvoering. Zo is, in nauw overleg, een financiële man bij Valk Welding in dienst getreden, deze CFO levert Valk Welding de belangrijke, vereiste kennis in huis, waardoor er op een efficiënte manier aan de financiële groei wordt gewerkt.

Het feit dat de bedrijfsculturen van beide bedrijven een goede aansluiting hebben, is nog een relevante bijdrage voor het succes van de samenwerking. “Borrie vindt het belangrijk altijd de beste kennis in huis te hebben, steeds op de hoogte te zijn van nieuwe wetten en regelgeving en oplossingsgericht te werken,” aldus partner Pieterjan Kazen, “bij Valk Welding is dat eveneens het geval. Onze bedrijfsculturen hebben een match, er is een persoonlijke samenwerking, waarbij er naar de mens wordt gekeken.”

Naast partners Pieterjan en Harm Borrie, werkt Romana de Bruijn vanuit Borrie als assistent-accountant bij Valk Welding. Zij onderstreept wat Pieterjan aangeeft over de persoonlijke samenwerking en leert op een efficiënte en plezierige manier alle aspecten uit het accountantsvak bij deze opdrachtgever, waarbij ze direct meteen veel verantwoordelijkheid krijgt.

Voor de doorgroei van de uitbreiding van vestigingen in Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken, Tsjechië, Polen, Zweden en Ierland is er een betrouwbare band met Alliott Global, waar Borrie sinds jaren lid van is. Zo is er in elk land een vertegenwoordiger aanwezig en kan er gewerkt worden op een persoonlijke manier.

Valk Welding is een trots en passievol familiebedrijf en Borrie speelt een belangrijke rol in de overdracht van het bedrijf naar de drie kinderen van Remco Valk, CEO van het bedrijf. Deze werkzaamheden zijn meer dan een economisch verhaal, het is een ingrijpend proces dat meerdere jaren werk vergt waarbij Remco Valk benadrukt dat dit traject vlekkeloos is verlopen. Een mooi voorbeeld van The strong connection, de sterke verbinding zoals Valk Welding zelf schrijft, die naadloos aansluit met de passie voor ondernemen die Borrie ook heeft, waarbij je samen tot het beste resultaat komt.

Een personal touch in finance wordt nog leuker wanneer de branche van de opdrachtgever je persoonlijk aanspreekt

Tussen Valk Welding en Borrie bestaat al lange tijd een Strong Connection

Een personal touch met een hoger doel